АНАЛІЗ ВПЛИВУ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА ФУНКЦІЮ ПЕРЕТВОРЕННЯ КОМПЛАНАРНОГО ЄМНІСНОГО СЕНСОРА БИТТЯ ВАЛІВ - Березниченко , В.О.; Підчібій, О.Є. (Праці Інституту електродинаміки Національної академії наук України, 2021)
Наведено результати дослідження методами комп'ютерного моделювання впливу товщини діелектричної підкладки ємнісного сенсора биття, електроди якого виготовлені з фольгованого діелектрика типу FR4, на функцію перетворення сенсора. Дослідження проводились в діапазоні вимірювання сенсора зі зміною товщина діелектрика, вибраної з стандартної лінійки розмірів матеріалу. Проведено порівняльний аналіз методів виготовлення ємнісних сенсорі з використанням технології друкованих плат. В результаті проведеного аналізу отримані залежності впливу товщини діелектричної підкладки на функцію перетворення ємнісного сенсора. Бібл. 20, рис. 2, таблиця.