ЕЛЕКТРОРОЗРЯДНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОБРОБКИ ВОДИ ТА КРИТЕРІЇ ДОЦІЛЬНОСТІ ЇХНЬОГО ВИКОРИСТАННЯ - Берека, В.О.; Кондратенко, І.П. (Праці Інституту електродинаміки Національної академії наук України, 2021)
Проведено аналіз відомих результатів обробки модельних водних розчинів різними видами електричного розряду за технологією AOT’s (advanced oxidation technologies / передові окисні технології). Виконано порівняння ефективності обробки з розкладання модельних забруднювачів за критерієм енергетичного виходу (Y), а також перспектив подальшого промислового впровадження технології за критерієм очікуваної продуктивності. Визначено чинники, що впливають на величину енергетичного виходу та енергоефективність загалом. Бібл. 17, рис.2, табл. 2.