СИСТЕМА АВТОМАТИЗОВАНОГО НАЛАШТУВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛІЗОВАНИХ ЩИТОВИХ ВИМІРЮВАЧІВ ЕЛЕКТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧИХ ОБ’ЄКТІВ - Кромпляс, Б.А.; Левицький, А.С.; Зайцев, Є. О. (Праці Інституту електродинаміки Національної академії наук України, 2021)
Проведено аналіз функціональних можливостей електронних щитових вимірювачів електричних експлуатаційних параметрів енергогенеруючих об’єктів та розроблено перелік додаткових функцій таких вимірювачів для підвищення надійності роботи операторів блоків управління цих об’єктів. Створено структуру автоматизованої системи налаштувань удосконалених щитових вимірювачів для різних режимів роботи енергогенеруючого об’єкта, проаналізовано структури та функції складових цієї системи. Бібл. 14, рисунок.