ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРАЛЕЛЬНОЇ РОБОТИ ІМПУЛЬСНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ ПОСТІЙНОЇ НАПРУГИ НА ОСНОВІ ВИСОКОЧАСТОТНИХ МАГНІТНИХ ПІДСИЛЮВАЧІВ - Яськів, В.І.; Яськів, А.В. (Праці Інституту електродинаміки Національної академії наук України, 2018)
Для отримання високого рівня струму в навантаженні існує проблема організації паралельної роботи окремих стабілізаторів постійної напруги. Запропоновано методи ввімкнення на паралельну роботу імпульсних стабілізаторів постійної напруги на основі високочастотних магнітних підсилювачів. Сформульовано умови рівномірного розподілу струму навантаження між окремими стабілізаторами апруги. Наведено приклад реалізації такої системи. Бібл. 12, рис. 3.