КЕРУВАННЯ НАПРУГОЮ ЖИВЛЕННЯ ДАТЧИКІВ ХОЛЛА У МАГНІТОЕЛЕКТРИЧНИХ СИСТЕМАХ МАЛОЇ ПОТУЖНОСТІ - Акинін, К.П.; Антонов, О.Є.; Кіреєв, В.Г. (Праці Інституту електродинаміки Національної академії наук України, 2019)
Розроблено та досліджено способи керування напругою живлення системи датчиків Холла без втрати інформації про положення ротора безконтактного двигуна з постійними магнітами шляхом вмикання напруги живлення у моменти часу, що передують змінам магнітного поля, та наступного вимикання напруги. Використання таких способів дає змогу на порядок та більше зменшити енергоспоживання датчика положення ротора та підвищити ККД магнітоелектричних систем малої потужності. Бібл. 7, рис. 7.